Geschiedenis en profiel

Het Sociaal Administratiekantoor is sinds 1983 actief als dienstverlener op het vlak van loonadministratie en advies inzake arbeidswetgeving, sociale wetgeving en human resources. Marc Van Ongeval was de stichter en jarenlang de drijvende kracht achter het kantoor.

Onze oorsprong ligt binnen de VGD-groep, een professionele organisatie van accountants, belastingconsulenten en auditors. Tot op vandaag onderhouden wij met de VGD-groep een bijzondere relatie, evenwel in volle onafhankelijkheid.

Sinds 2008 maken wij deel uit van de groep SD-Worx, een erkend sociaal secretariaat en dienstverlener gespecialiseerd in human resources management.

Het Sociaal Administratiekantoor is de ideale partner voor de KMO’s, die wij graag bijstaan in de opstart en de opvolging van hun personeelsdossier en de daaraan verbonden formaliteiten.

Het Sociaal Administratiekantoor omvat een groep gedreven professionals die als filter fungeren tussen de werkgever en de eindeloze maalstroom aan papierwerk en wetgeving. Wij combineren de slagkracht van een sociaal secretariaat met de flexibiliteit van een onafhankelijke HR consultant.

Die dienstverlening op vlak van loonadministratie en sociaaljuridisch advies proberen we zo volledig mogelijk in te vullen. We begeleiden u in uw personeels- en loonadministratie, adviseren u over sociale- en arbeidswetgeving, doen indien gewenst een sociale audit van uw bedrijf en staan als sociale partner aan uw zijde.

Daarvoor vallen we terug op een uitgebreide kennis en jarenlange praktische ervaring, maar ook op nauwe contacten met de overheid en specialisten.

Over ons